Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Otec vyhodil svoje štyri deti z okna. Dve z nich sú vo vážnom stave
Zdielať na

Otec vyhodil svoje štyri deti z okna. Dve z nich sú vo vážnom stave

Archívna reportáž

PAG / Na chorvátskom ostrove Pag vo štvrtok ráno vyhodil otec štyri svoje malé deti z prvého poschodia domu. Dve z nich utrpeli vážne zranenia. Otec sa hneď po čine prihlásil na polícii, informovali chorvátske médiá. Motív zatiaľ nie je jasný.

Polícia oznámila, že ju o udalosti informovali o 06:47. Čo činu 54-ročného nočného strážnika predchádzalo, sa momentálne vyšetruje. Vypočutí už boli susedia a výsluch teraz čaká aj manželku páchateľa, ktorá je aj matkou detí.

Chorvátska sekcia regionálnej televízie N1 uviedla, že otec svojich potomkov vo veku tri, päť, sedem a osem rokov vyhodil z okna prvého poschodia domu z výšky približne šiestich metrov. Po príchode polície boli všetci pri vedomí.

Podľa riaditeľa nemocnice v Zadare, kam boli deti prevezené, utrpeli dvaja starší súrodenci vážne zranenia. "Dve staršie deti, ktoré boli vážne zranené, sú na jednotke intenzívnej starostlivosti. Zvyšné dve nie sú v ohrození života," povedal doktor Zeljko Culina. O ich stave bude nemocnica informovať neskôr.

Otec siedmich detí ide za mreže. Nechcelo sa mu platiť výživné, tak oznámil bombu na súde:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy