Polojasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Mamu troch detí z Rusoviec stále nenašli. Pomôžte pri pátraní po Nadežde
Zdielať na

Mamu troch detí z Rusoviec stále nenašli. Pomôžte pri pátraní po Nadežde

Archívna reportáž

BRATISLAVA / Nadežda Ondejková je nezvestná už niekoľko týždňov. Rodina a priatelia sa ale nevzdávajú. V sobotu 2.3. začne opakované pátranie, do ktorého sa môže zapojiť aj verejnosť. Doposiaľ po matke troch detí niet ani stopy.

 

Po žene, ktorá odišla z rodinného domu v Rusovciach zatiaľ niet ani stopy. Rodina stále verí, že niekto nezvestnú ženu stretne a spozná. Na žiadosť jej manžela Ľuboš Ondejku bude slovenská pátracia služba vykonávať opätovné pátranie v sobotu 2. marca, s ktorým začnú o ôsmej ráno. 

Pátranie po Nadežde odštartujú pred Obecným úradom v Bratislava - Rusovce. Zapojiť sa do pátrania môžu aj ostatní ľudia, ktorí majú čas a chcú pomôcť.  

Rodina, priateľia, polícia, záchranári so špeciálne vycvičenými psami a dokonca aj policajný vrtuľník s termovíziou. Títo všetci sa od 14. januára zatiaľ márne pokúšajú vypátrať nezvestnú 39-ročnú Nadeždu Ondejovkú, matku 7-ročných dvojičiek a 4-mesačnej dcérky. "Stojíme na mŕtvom bode. Nevieme sa pohnúť, sme ako keby na prvom dni," priznal zúfalý manžel Ľuboš Ondejka. 

Nadežda má 39 rokov, je približne 175 cm vysoká, štíhlej postavy, má gaštanovo - hnedé dlhšie vlasy a zeleno-hnedé oči. Oblečenú mala v čase odchodu čiernu prešívanú bundu, modré rifle a čierne čižmy. Manžel rovnako aj polícia dostala od jej zmiznutia rôzne oznámenia od ľudí, že Nadeždu videli. Ani jedno z nich sa po preverení a vzhliadnutí bezpečnostných kamier nepotvrdilo.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy