Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nešťastná žena hľadá niekoho, kto za ňu bude rozhodovať. Ponúka tisíce
Zdielať na

Nešťastná žena hľadá niekoho, kto za ňu bude rozhodovať. Ponúka tisíce

Zdroj: Profimedia.sk

LONDÝN / Angličanka z Bristolu za sebou nemá dvakrát úspešný rok. Podľa nej za to môže séria jej zlých rozhodnutí. Rozhodla sa teda, že radšej ponúkne 2000 libier (takmer 2300 eur) človeku, ktorý za ňu bude vykonávať všetky životné rozhodnutia.

Žena sa v priebehu jedného roka ocitla bez peňazí na cestách po Novom Zélande, týral ju partner a prepadli ju, keď sa rozhodla ísť domov skratkou. Na základe toho sa rozhodla, že o svojom živote už viac nechce rozhodovať. "Som absolútne neschopná urobiť akékoľvek dobré rozhodnutie. Aj moja mama si z toho robí žarty, každý týždeň sa mi stane nejaká drobná nehoda alebo niečo nepríjemné," povedala o sebe pre Mirror.

Žena o sebe tvrdí, že je spirituálne založená a na internete sa snaží nájsť človeka, ktorý jej pomôže vrátiť sa na dobrú cestu. Má sa mesiac starať o zdanlivé maličkosti, ako napríklad s kým má ísť na rande alebo za čo má utrácať. "V podstate by som našla niekoho, kto bude neustále na príjme, aby ma vypočul a poradil mi," opísala svoju predstavu. Odmenou budúcemu radcovi bude 2000 libier.

O tom, že niektoré náhodné rozhodnutia môžu priniesť aj pozitívne ovocie, svedčia aj niektoré vynálezy.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy