Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Muž sa bránil pred zlodejmi vo vlastnom dome. Jeho obrana si vyžiadala tri obete
Zdielať na

Muž sa bránil pred zlodejmi vo vlastnom dome. Jeho obrana si vyžiadala tri obete

Zdroj: Shutterstock

WASHINGTON / Americkým štátom Texas sa ozývali desiatky výstrelov. Majiteľ domu sa pokúšal brániť pred zlodejmi, ktorí sa chceli vkradnúť do jeho domu. Celá situácia sa ale vyostrila v momente, keď výstreli zasiahli niekoľko osôb. Niektorí z nich prišli o život.

Pokus o vlámanie sa v Texase skončilo streľbou. Majiteľ sa pokúsil brániť pred zlodejmi zbraňou. Po jeho výstreloch prišli o život traja ľudia. Dvaja skončili so zraneniami, pričom v oboch prípadoch by mohlo ísť práve o páchateľov. Majiteľ podľa informácii TV Fox News vyviazol bez zranení. 

"Zdá sa, že vlastník domu sa bránil," uviedla polícia k incidentu, ktorý sa mal odohrať ešte v nedeľu. Pätica mužov bola maskovaná lyžiarskymi okuliarmi, po tom čo ich majiteľ prekvapil, začal na nich strieľať zbraňou  AK-47. 

Jedného z obetí našla polícia ležať pred domom. Ďalšie telo objavili v aute, ktorým sa skupina pokúsila utiecť. Pre nehodu sa im to ale nepodarilo. Tretí človek podľahol zraneniam práve neďaleko ich auta. Ostatní dvaja podozriví skončili v nemocnici. Ich zdravotný stav zatiaľ známy nie je.  

​V kaviarni mu ukradli peňaženku, v ktorej bolo 20 tisíc eur: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy