Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Šoférka autobusu je hrdinka. Zachránila takmer nahé dieťa z ulice
Zdielať na

Šoférka autobusu je hrdinka. Zachránila takmer nahé dieťa z ulice

Zdroj: noviny.sk/YouTube

MILWAUKEE / Osamotené a bosé dieťa zachránila pred mrazom americká vodička autobusu Irena Ivic. Všimla si ho pri prechádzaní mesta Milwaukee a okamžite konala. Zastavila, skočila poň a vzala ho do autobusu. Jedna z cestujúcich potom malé dieťa zabalila do svojej zimnej bundy, napísal server CNN.

Vonku mrzlo a dieťa na sebe malo iba body a bolo bez topánok. "Môj Bože, celé sa trasie," povedala riaditeľka, keď voľla do autobusu. "Som šťastná, že som bola v správnom čase na správnom mieste," dodala Ivic, ktorá neváhala ani sekundu, aby pre dieťa skočila.

Krátko potom, čo jeden z cestujúcich dieťa zabalil do svojej zimnej bundy, zaspalo. Bola vraj síce vystrašené, ale inak bez akéhokoľvek poškodenia. Šoférka potom počkala na príchod policajnej služby. Podľa nej nechala 19-mesačné dieťa na ulici duševne chorá matka. Polícii sa podarilo spojiť s otcom dieťaťa.

"Deti milujem. Bývala som učiteľkou a sama som matka, takže som šťastná, že som mohla pomôcť tomu nevinnému dieťaťu," povedala Ivic, ktorá sa stala hrdinkou v meste. Jedná sa už o deviaty prípad svojho druhu za posledných pár rokov, ktorý zaznamenali v Milwaukee.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy