Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Žena psychicky deptala učiteľku syna. Za dva roky od nej vymámila tisíce eur
Zdielať na

Žena psychicky deptala učiteľku syna. Za dva roky od nej vymámila tisíce eur

Zdroj: ISIFA

BRNO / Žena deň i noc kontaktovala učiteľku svojho syna a žiadala finančnú pomoc. Za každým mala ale iný dôvod. Na učiteľku tlačila aj rečami, že ak jej nedá peniaze, jej dieťa kvôli tomu skončí v detskom domove. Učiteľku takýmto spôsobom psychicky deptala dva roky, no to nebola jediná ujma, ktorú jej matka chlapca mala spôsobiť.

Naliehanie 47- ročnej ženy na učiteľku jej syna trvalo neprestajne 2 roky. Denne jej písala aj cez 30 správ, v ktorých si vymýšľala rôzne dôvody, len aby od nej vymámila peniaze. Neraz na učiteľku tlačila aj tým, že ak nedostane peniaze, najmladšieho syna bude musieť dať do detského domova.

"Išlo o rôzne zámienky ako rodinné tragédie, choroba syna, náhly vznik dlhov za energie, nutnosť likvidácie ploštíc v byte a ich následná deratizácia, sťahovanie, jej zdravotné komplikácie, či nutné úhrady advokátovi v Nemecku, ktorý riešil dedičstvo po zosnulom otcovi," vyjadrila sa policajná hovorkyňa Petra Hrůzová, o prípade informovalo iDnes.cz. 

Podvodníčka celkom od 62-ročnej učiteľky vylákala takmer 200 tisíc eur, tá následne skončila v lekárskej opatere. Brnenská polícia už matku žiaka obvinila z podvodu a poslali ju do väzby. Podľa výpovede, ktorú polícii podala, peniaze použila na splácanie dlhu jej staršieho nezamestnaného syna, ktorý je závislý na drogách. "Kriminalisti ale zistili, že starší syn obvinenej je riadne zamestnaný. Nie je drogovo závislý a žiadne dlhy nemá. Naopak, aj od neho žena žiadala, aby jej požičal peniaze," dodala hovorkyňa polície. 

Ako to vyzerá keď chcú Slovákov okradnúť "babráci"? Pozrite si reportáž a dozviete sa, čo sa v skutočnosti stalo:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy