Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Ferrari skončilo vo vode. Všetko sa to stalo pred očami policajtov
Zdielať na

Ferrari skončilo vo vode. Všetko sa to stalo pred očami policajtov

Zdroj: novinky.cz

FLORIDA / Keď auto trápi jedna porucha za druhou, má človek chuť ho zapáliť alebo hodiť zo skaly - alebo mu vykonať niečo podobne nevhodne deštruktívne, aby už mal konečne pokoj. Ak to ale bol prípad aj Ferrari 360 Modena, môžeme len špekulovať.

Štyridsaťosemročný James Mucciaccio vletel so svojim Ferrari 360 Modena priamo do vody, a to dokonca pred zrakmi policajtov a tiež kamery v jednom z policajných áut. Stalo sa to okolo siedmej hodiny rannej, 26. decembra minulého roka, vo floridskom meste Palm Beach, ktoré je súčasťou aglomerácie Miami.

Nebola to nehoda v pravom slova zmysle, Mucciaccio to urobil úplne cielene, ako uvádza policajná správa. A aj vo videu vidíme tmavomodrý voz chvíľu stáť, potom cúvnuť, rozbehnúť sa - a už strieka voda. Vodičovi sa nič nestalo, z vozidla vyliezol ešte predtým, než sa stačil ponoriť na dno v hĺbke zhruba desiatich metrov.

Podľa polície nebol vodič pod vplyvom alkoholu ani drog. Niektoré zdroje podľa televízie WPTV, ktorá správu prvá priniesla, uvádzajú, že polícia prišla na zavolanie kvôli zdravotnej núdzi. Iné zdroje špekulujú o tom, že sa na scéne policajt objavil, aby Mucciacciovi povedal, že na mieste nemá parkovať.

Auto z vody vytiahli ešte v ten deň, čo do nej spadlo. Potápači použili nafukovacie vaky, vďaka ktorým auto vyplávalo na hladinu, a potom ho loďou odtiahli na breh. Potápačská firma, ktorá vyzdvihnutie vykonávala, potvrdila, že dátum z roku 2012 na niektorých fotkách autá pod vodou vo videu je dané zlým nastavením aparátu. A tiež uvádza, že v tejto oblasti to nie je prvé Ferrari, ktoré takto zachraňovala. V minulosti vraj vo vode skončil 458 Spider.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy