Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
VIDEO: Desivá nehoda v centre Brna. Auto skončilo v zastávke plnej ľudí
Zdielať na

VIDEO: Desivá nehoda v centre Brna. Auto skončilo v zastávke plnej ľudí

BRNO / Kuriózna dopravná nehoda vystrašila cestujúcich na zastávke električky v centre Brna. Priamo pred nimi sa zrazili dve autá a jedno z nich skončilo v spomínanej zastávke. Polícia zverejnila autentické zábery desivej nehody.

K incidentu došlo okolo pol desiatej večer v centre Brna pri budove hlavnej vlakovej stanice. Pred očami ľudí sa zrazili tri autá, z toho jedno skončilo v zastávke MHD. Všetky štyri sklenené tabule sa rozbili a zasypali netušiacich cestujúcich. 

​Podľa svedkov sa zrejme jeden z vodičov nepozrel do spätného zrkadla a narazil do idúceho auta. "Roztočilo ho to do zastávky a mne vlastne tým zadkom rozbil dvere," tvrdí poškodený vodič taxíku. 

Na videu je vidieť, že ľudia okamžite vystrašene odskočili od zastávky. Šťastím je, že auto zastavil kovový stĺp. Podľa vodiča na zastávke v tom čase bolo zhruba 30 ľudí. 

​Na miesto ako prví prišli policajti. Ubezpečili sa či nikto nie je zranený a potom až do polnoci usmerňovali dopravu. Test na alkohol u všetkých vodičov bol negatívny, škody vyčíslili na niekoľko desiatok tisíc českých korún. 

Akrobatický kúsok predviedol nedávnu vodič auta v tuneli Bôrik na D1. Narazil do zvodidiel a do tunela doslova letel. Pozrite si reportáž: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy