Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Po tom, čo muž zomrel, nechal susedovej dcére dary na 14 rokov
Zdielať na

Po tom, čo muž zomrel, nechal susedovej dcére dary na 14 rokov

Archívna reportáž

BARRY / O darčeky k Vianociam nemusí mať strach dvojročná Cadi z Waleského mesta Barry. Jej sused jej tento týždeň zanechal darčeky na 14 rokov dopredu. Starý muž si malé dievča veľmi obľúbil a po jeho smrti pri dverách zazvonila jeho príbuzná a darovala rodine vrece so 14 balíčkami.

Osemdesiatnik Ken Watson bol susedom Williamsových v meste Barry vo waleskom okrese Vale of Glamorgan posledné dva roky. Podľa rodičov si veľmi obľúbil ich dcéru Cadi, ktorá má tento rok ešte len dva roky.

​V pondelok, nedlho potom, čo zomrel, zazvonila pri ich dverách Watsonova dcéra. "Priniesla to veľké plastové vrece a ja som si myslel, že nesie nejaké odpadky a chce, aby som ich vyhodil," opísal veľké prekvapenie nad darmi Owen Williams. Rodina vraj netuší, či sused dary zhromažďoval od narodenia Cadi, alebo ich nakúpil tesne pred svojou smrťou.

Watson, ktorý sa kedysi živil potápaním a ešte v pokročilom veku skúšal napríklad zoskoky padákom, bol podľa Williamsových mimoriadny človek. Rodina zatiaľ nevie, či dcére bude dary dávať postupne, alebo s nimi naloží inak. Medzi balíčkami sú podľa rodičov zjavne prevažne knihy a hračky.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy