Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Muž šiel vykradnúť reštauráciu. Polícia ho našla po dvoch dňoch naloženého v oleji
Zdielať na

Muž šiel vykradnúť reštauráciu. Polícia ho našla po dvoch dňoch naloženého v oleji

Archívna reportáž

SAN LORENZO / Potom, čo sa 29-ročný muž z amerického mesta San Lorenzo v Kalifornii pokúsil vykradnúť prázdnu reštauráciu, uviazol v šachte s použitým olejom, ktorá vedie zo strechy do kuchyne. V zajatí masti a oleja zostal naložený dva dni.

Ako uviedol seržant Ray Kelly z úradu šerifa v okrese Alameda County, volanie o pomoc začul okoloidúci, ktorý sa pohyboval v blízkosti čínskej reštaurácie. Ukázalo sa, že muž zostal nehybne zaseknutý vo vetracej šachte s olejom a masťou vedúcej až do kuchyne reštaurácie. V otvore bol muž podľa polície uväznený dva dni.

https://twitter.com/ACSOSheriffs/status/1072977536391344128

Privolaní hasiči vyčerpaného a dehydrovaného muža po hodine práce dokázali vyslobodiť. Do starostlivosti si ho prebrali záchranári a previezli ho do nemocnice. O tom, či muž bude musieť nastúpiť do väzenia, alebo bude jeho prehrešok považovaný za priestupok, zatiaľ nebolo rozhodnuté.

"Teraz jeho čin preverujeme ako vandalizmus a rovnako preverujeme, či chcel skutočne reštaurácii vykradnúť. Prípad bol odovzdaný okresnému zástupcovi," dodal podľa novinky.cz Kelly, ktorý zároveň poďakoval za odvedenú prácu hasičom a oznamovateľovi, pretože ďalšieho dňa by sa podľa jeho slov nemusel zaseknutý muž dožiť.

Zlodeja tenisiek zachytila kamera. pozrite si nasledujúcu reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy