Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Fotograf urobil dokonalú fotku zásnub. Pár našiel cez sociálne siete
Zdielať na

Fotograf urobil dokonalú fotku zásnub. Pár našiel cez sociálne siete

Zdroj: Instagram

KALIFORNIA / Matthew Dippel sa v Yosemitskom národnom parku v Kalifornii zrovna chystal odfotiť svojho kamaráta, keď v diaľke na jednej z tamojších vyhliadok zazrel muža v pokľaku žiadajúceho svoju priateľku o ruku. Na nič nečakal a zamilovaný pár vyfotil. Aby však mohol úchvatnú fotku dvojicu venovať, musel ju najprv nájsť. A to sa mu pred niekoľkými dňami vďaka sociálnym sietiam podarilo, píše server CNN.

Dippel nikde v okolí žiadneho iného fotografa nevidel, a tak stlačil spúšť a ihneď potom bežal na vyhliadku, aby čerstvo zasnubenému páru fotografiu ukázal. Keď však na miesto dorazil, boli už preč.

Rodák z Michiganu bol však rozhodnutý, že dvojica musí fotografiu získať, a tak sa nevzdal. Umiestnil ju na sociálne siete a poprosil ľudí o zdieľanie, aby tým zvýšil šance na ich nájdenie.

Jeho príspevok dosiahol v priebehu niekoľkých dní viac ako 20 tisíc zdieľaní, vďaka čomu doputoval až tam, kam mal. Oným hľadaným párom boli Charlie Bear a jeho snúbenica Melissa.

Bear serveru CNN prezradil, že to v skutočnosti boli už druhé zásnuby. Prvýkrát Melissu požiadal o ruku vo februári, obaja ale chceli niečo špeciálne, na čo v živote nezabudnú. A to sa im, aj s prispením Dippela, rozhodne podarilo.

​Predstavte si, zásnuby na jar v Číne, tu:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy