Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Stanicu v Kolíne uzavreli. Muž držal ženu v lekárni ako rukojemníčku
Zdielať na

Stanicu v Kolíne uzavreli. Muž držal ženu v lekárni ako rukojemníčku

Zdroj: Twitter/Task

KOLÍN NAD RÝNOM / Na hlavnej stanici v nemeckom Kolíne nad Rýnom sa v pondelok krátko poobede údajne ozvala streľba. Polícia po niekoľkých hodinách oslobodila rukojemníčku. Pri zásahu bol podozrivý ťažko zranený.

Nemecká polícia dostala pod kontrolu muža, ktorý na hlavnej stanici v Kolíne nad Rýnom niekoľko hodín zadržiaval rukojemníčku. Pri zásahu bol podozrivý ťažko zranený a momentálne sa ho záchranári snažia oživiť. Žena, ktorú zadržiaval v lekárni, je ľahko zranená a už je v rukách lekárov. 

K incidentu došlo krátko pred 13:00, informuje portál Focus. V predajni rýchleho občerstvenia McDonald´s sa údajne pohádali muž so ženou. Neskôr sa spor presunul do lekárne, ktorá leží oproti občerstveniu. Či je pár stále v lekárni a či má niečo spoločné s aktuálnou situáciu, zatiaľ nie je jasné. 

Spoločnosť Deutsche Bahn oznámila, že s okamžitou platnosťou prerušila prevádzku na stanici až do ukončenia policajného vyšetrovania. Očakávajú preto aj meškanie vlakov. Niektoré média informovali o streľbe, ale polícia uviedla, že o žiadnej nevie. Na mieste sa mal ale tvoriť dym. 

https://twitter.com/Taskums/status/1051796310330941441

 Okolie stanice, vrátane námestia Breslauer Platz uzavreli. Cestujúci museli opustiť stanicu. Na mieste bolo množstvo policajtov a hasičov. 

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade. Páchateľ držal rukojemníkov v obchode: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy