Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VIDEO: Učiteľ potrestal dievča pred očami žiakov. Musela rozbiť svoj telefón
Zdielať na

VIDEO: Učiteľ potrestal dievča pred očami žiakov. Musela rozbiť svoj telefón

Zdroj: Youtube

SIN / SIANG - Študentka jednej z čínskych škôl dostala v piatok nemilosrdný trest. Svoj mobil totiž musela zničiť kladivom rovno pred zrakmi spolužiakov. Učiteľ jej to dal za trest, že ho použila počas vyučovania.

Rozbiť svoj vlastný telefón rovno pred zrakmi celej triedy musela jedna zo študentiek. Učiteľ ju nachytal s telefónom v ruke počas vyučovania, a tak jej udelil trest. Škola sa k incidentu zatiaľ nevyjadrila, informoval denník Daily Mail. 

Na videu je vidieť, ako študentka búcha kladivom do svojho mobilu, zatiaľ čo sa učiteľ len prizeral. Video údajne nakrútil druhý pedagóg, ktorý ho následne umiestnil na sociálnu sieť. Chcel tak, aby si z neho študenti spravili príklad. "Mobily do školy brať nemôžeme. Naša spolužiačka bola pri jeho používaní pristihnutá a musela ho potom rozbiť, " povedal jeden zo študentov.  

Škola zatiaľ nedala žiadne oficiálne vyhlásenie. Užívatelia sociálnej siete majú na incident rozdielne názory. Zatiaľ čo jedna časť učiteľa uznáva, druhá tvrdí, že trest bol neprimeraný a nemal na neho právo. "Ako rodič, plne stojím za rozhodnutím učiteľa," napísala jedna z komentujúcich. "Za porušenie školských pravidiel musí niesť následky. Mala by byť vylúčená," vyjadrila sa ďalšia užívateľka. 

"Dobre porušila pravidlá, chápem, ale aby ju žiadal zničiť telefón sa mi zdá trochu príliš," napísal svoj názor jeden z ďalších užívateľov. "Učiteľ nemá právo na niečo takéto," pridal sa ku konverzácii ešte jeden. 

Pozrite si reportáž o šikane zo strany učiteľa: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy