Skoro jasno
20°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Odbehol z vlastnej svadby, aby sa postaral o prasa
Zdielať na

Odbehol z vlastnej svadby, aby sa postaral o prasa

Brit Lee Durkin má vskutku netradičného maznáčika. Je ním skoro dvestokilový brav, ktorý má v mužovom živote výsadné postavenie. A to také, že kvôli nemu Durkin dokonca po obrade zmizol zo svojej vlastnej svadby, aby sa o neho postaral. Novopečená manželka Joanna sa ale nesťažuje. S tým, že hrá druhé husle, sa vraj zmierila, píše server Daily Mail.

Prasa Parsnip, ktoré je krížencom vietnamského prasaťa a plemena Kune Kune, je na Durkinovi vraj závislé. Nielen, že za ním muž na tri hodiny zmizol z vlastnej svadby, novomanželia kvôli prasaťu museli obetovať aj medové týždne, pretože by sa o neho nemal kto postarať. "Joanna chápe, že Parsnip má prednosť, takže nemrkne ani okom. Keby sa niekto vlámal do nášho domu s nožom, chránil by som najprv jeho," prezradil Durkin portálu Daily Mail.

Neobvyklý milostný trojuholník je o to zapeklitejší, že Parsnip Joannu veľmi nemusí. Vlastne nemá rád nikoho iného okrem Leeho. "Pre mňa je to najúžasnejšia bytosť na svete, ale všetky ostatné trochu terorizuje," hovorí Durkin nie o svojej manželke, ale o prasati.

"Musíme ho držať pod sedatívami, pretože dokáže byť trochu agresívny a hryzie. Takže neradno, aby k nemu Joanna chodila," približuje bizarné rodinné pomery muž. 

https://twitter.com/BastilleGlobal/status/1045583955481616384

Napriek tomu, že situácia pre Joannu nevyzerá dvakrát prívetivo, Lee je vraj muž jej života. "Nikdy predtým som nepoznala nikoho, kto by mal prasa ako domáceho maznáčika. Ale keď som videla, ako Lee Parsnipa zbožňuje, roztopilo mi z toho srdce. Vedela som od začiatku do čoho idem, takže to nie je problém," tvrdí žena s tým, že aj počas svadobnej noci muselo mať prasiatko plnú pozornosť.

"Necítime to tak, že robíme pre Parsnip veľké obete. Sme šťastní, ak je šťastný aj Parsnip a náš život milujeme," uzavrela Joanna.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy