Jasno
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
V USA zbili na súde obhajcu
Zdielať na
Zahraničie

V USA zbili na súde obhajcu

Verejný obhajca, ktorý bol včera na súde zbitý jeho klientom povedal, že mu odpúšťa. <b>VIDEO: Bitka na súde v priamom prenose</b>

Verejný obhajca, ktorý bol včera na súde zbitý jeho klientom povedal, že mu odpúšťa.

Muž ho päsťami napadol počas súdneho pojednávania a rany boli tak silné, že mu pod okom okamžite pribudli dva veľké monokle. Doug Crickmer povedal v šou NBC's TODAY, že chápe, že väčšina ľudí, ktorých ako advokát zastupuje majú duševné problémy.

"Nechcem ho za to obviňovať," povedal ťažko poudieraný Crickmen. Záznam z priemyselnej kamery z miestneho súdu Kentucky ukazuje jeho duševne chorého tridsaťročného klienta Hafera, ako hovorí sudcovi Robovi Jahnsonovi, že je nespokojný so službami Crickmera.

Sudca však odmietol Haferovu žiadosť o nového zástupcu. Keď Crickmer začal sudcovi vysvetľovať, že jeho klient si nemôže vybrať svojho zástupcu, Hafer sa rozbehol oproti nemu a tresol ho do čeľuste.

Po tom, čo Crickmer padol na zem, Hafer mu pridal niekoľko kopancov do žalúdka, predtým čo bol spacifikovaný bezpečnostnou službou. Crickmer bol hospitalizovaný v miestnej nemocnici a o niekoľko hodín aj prepustený do domáceho ošetrenia.



Zdielať na

Najčítanejšie správy