Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zlodej ukradol pohrebné auto aj s 80-ročným nebožtíkom
Zdielať na

Zlodej ukradol pohrebné auto aj s 80-ročným nebožtíkom

Zdroj: Santa Rosa Police Department

GUADALAJARA / V mexickom meste polícia riešila kuriózny prípad. Zlodej sa ulakomil na ľahkú korisť - auto, v ktorom ostali kľúče v zapaľovaní. Nevšimol si ale, že má aj spolucestujúceho, 80-ročného zosnulého. Ukradol totiž pohrebné auto.

Príležitosť ukradnúť luxusné auto využil v noci z piatka na sobotu zlodej v centrálnej časti Mexika. Do vozidla s predĺženou nákladnou časťou ho nalákali kľúče v zapaľovaní. Muž si ale nevšimol, že v nákladnom priestore pohrebného auta sa nachádza rakva so zosnulým 80-ročným mužom. 

Odomknutému autu značky Chevrolet Silverado neodolal 40-ročný zlodej, ktorý využil príležitosť priamo pred nemocnicou. S rakvou uháňal po diaľnici vedúcej k mestu San Pedro Tlaquepaque, kde ho ale dobehli policajti. 

Policajná naháňačka trvala niekoľko desiatok minút. Nebožtík potom zamieril do krematória, zatiaľ čo jeho únosca do väzby. 

O kuriózne krádeže niet núdza ani na Slovensku. V Šali prednedávnom muž ukradol smetiarske auto a opitý s ním brázdil ulice mesta. Pozrite si reportáž: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy