Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zranený pasažier strávil štyri dni spolu s mŕtvym šoférom
Zdielať na

Zranený pasažier strávil štyri dni spolu s mŕtvym šoférom

Zdroj: SITA

PETROHRAD / Štyri dni v spoločnosti mŕtveho vodiča bol nútený stráviť cestujúci, ktorý pri dopravnej nehode utrpel také zranenia, že nebol schopný si sám privolať pomoc. Prípad sa neodohral v opustených končinách, ale v okolí druhého najväčšieho ruského mesta Petrohradu. Oznámili to ruské médiá. Okolnosti nehody skúma polícia.

"Svedkovia v nedeľu ráno oznámili dozornému dôstojníkovi, že v priekope (pri ceste) sa nachádza automobil Volkswagen a že je v ňom mŕtvy vodič a zranený cestujúci. Jeho stav lekári vyhodnotili ako vážny," povedal agentúre Interfax hovorca dopravnej polície.

Sám cestujúci podľa neho tvrdil, že k nehode došlo ešte 22. augusta a že celú dobu bol v aute spolu s obeťou havárie. "Zatiaľ túto informáciu berieme ako predbežnú. Zranený sa mohol mýliť," dodal hovorca.

K nehode došlo neďaleko obce Popovo pri meste Vyborg, odkiaľ pochádzal vodič. Auto vyletelo z cesty v prudkej zákrute a skončilo v priekope, takže nebolo z cesty vôbec vidieť. Zraneného cestujúceho, ktorý pri nehode utrpel početné zlomeniny, zachránilo až to, že jeho krik počul okoloidúci hubár. Teraz je na jednotke intenzívnej starostlivosti, napísal vládny denník Rossijskaja gazeta.

Pozrite si video z Ameriky, kde si muž pravidelne nakrúcal svoje cesty v aute:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy