Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Matku upozornil, aby nedojčila na verejnosti. Zareagovala vtipne
Zdielať na

Matku upozornil, aby nedojčila na verejnosti. Zareagovala vtipne

Zdroj: Profimedia

MEXIKO CITY / Názory na verejné dojčenie detí sa líšia tak, ako sa len líšiť môžu. Niekto tvrdí, že je to v poriadku, a niekto je tým vyložene pohoršený. Pohoršený bol aj istý muž, ktorý v mexickej reštaurácii zahliadol čerstvú matku Melaniu Dudley, ako dojčí svoje štvormesačné dieťa. Požiadal ju, nech sa pri tejto činnosti zakryje. Dudley neváhala, vzala šatku a hodila ju cez seba. Len miesto prsníkov zakryla hlavu.

Melanie Dudley je matka troch detí z texaského Austinu. So všetkými deťmi a manželom vyrazila na dovolenku do Mexika, kde jeden deň navštívili miestnu reštauráciu. Keďže najmladší potomok má len štyri mesiace, počas jedla sa ho rozhodla nakojiť.

Pohľad rozrušil neďalekého muža, ktorý sa rozhodol Melaniu osloviť. "Boli sme s celou rodinou na dovolenke v Cabo San Lucas, keď ma nejaký pán požiadal, nech sa zakryjem," rozprávala svoju príhodu pre Yahoo Lifestyle. "Zvyčajne sa skrývam, ale sedeli sme v úplne zadnej časti reštaurácie," pokračovala.

Na výzvu však reagovala, vzala od svojho manžela šatku a namiesto toho, aby ním zakryla prsník, si ho hodila na hlavu a pokračovala v dojčení.

Neobvyklý výjav niekto z členov rodiny vyfotil. Fotografia sa následne dostala k rodinnej kamarátke Carol Lockwood, ktorá ju umiestnila na Facebook. Odtiaľ sa potom dostala do celého sveta - v priebehu necelých dvoch týždňov získala viac ako 122 tisíc reakcií a 211 tisíc zdieľaní. "Kamarátkinej neveste niekto povedal, nech sa počas dojčenia zakryje, tak to fakt urobila! Nikdy som ju nestretla, ale myslím si, že je skvelá," komentovala fotografiu Lockwood.

facebook/Carol Lockwood

​Veľmi dôležitá je prevencia rakoviny prsníka:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy