Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Pirát utekal pred policajtmi. Vytiahol aj kovových ježkov
Zdielať na

Pirát utekal pred policajtmi. Vytiahol aj kovových ježkov

PRAHA / V Prahe zadržali policajti po zbesilej naháňačke cestného piráta. Nielen, že im unikal ulicami na červenú, do kruhových objazdov vchádzal v protismere, ale dokonca hliadke hádzal z okna pod kolesá oceľových ježkov. Nakoniec sám nabúral.

Vodič vošiel do zákazu vjazdu, hliadka strážnikov za ním. Lenže vodič, ktorého by priestupok stál maximálne 1 500 korún šliapol na plyn a začal unikať. Tentoraz napáchal priestupkov neúrekom.

Vôbec ho nezaujíma farba na semafore, na červenú ich prešiel hneď niekoľko. Potom zase vchádzal do jednosmeriek v protismere, vchádzal do kruhových objazdov a vôbec sa nepáral s tým, že si ich skracuje v opačnom smere.

Niekoľkokrát ohrozil nebezpečnú jazdou chodcov. Keď sa vodičovi nedarilo policajtov striasť, vytiahol ďalšie kaliber, kovových ježkov, tých začal rozhadzovať po ulici a len so šťastím sa im stačila hliadka vyhnúť. Šialená jazda skončila v križovatke, ktorú chcel pirát prejsť na červenú, zrazil s ďalším autom a nebezpečného vodiča umravnili až namierenej pištole.

Policajti vytiahli vodiča z auta, nasadili mu putá. Dôvod utekania sa dozvedeli po chvíli, v jeho aute našli arzenál zbraní, nabitú pištoľ, teleskopický obušok, tiež ostrý nôž. Navyše bol v celoštátnom pátraní, pirát putoval do policajnej cely.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy