Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Facky a päste na letisku. Bitka raperov zablokovala celý terminál
Zdielať na

Facky a päste na letisku. Bitka raperov zablokovala celý terminál

PARÍŽ / Dvaja francúzski raperi si vbehli do vlasov na letisku. Ich potýčka nabrala poriadne grády. V istom momente sa dostala do bodu, kedy paralyzovala celý terminál.

Booba a Kaaris sú známe postavičky francúzskej hudobnej scény. A teraz majú o pozornosť navyše postarané. Len čo vošli do budovy terminálu parížskeho letiska, rozpútal sa medzi nimi veľmi ostrý konflikt.

​Do neho sa následne zapojili aj príslušníci ich skupín. Päste striedali facky, tie zasa kopance, muži sa sácali, kričali a hrubo si nadávali.

Dopadlo to tak, že lietalo všetko, čo našli po ruke, dokonca hádzali aj jeden druhého. A tiekla aj krv. Medzi rozzúrený dav pribehla polícia a skončilo sa to hromadným zatýkaním. V putách skončilo 11 ľudí. Francúzi sa na bitke veľmi bavia, jeden z užívateľov zachytenú scénu prirovnal k známej olejomaľbe z roku 1592.

https://twitter.com/epicsefy/status/1024659124343189505

Incident sa udial na letisku Orly v duty free zóne. Ľudia zostali meravo stáť a pozerali ako sa raperi tlčú hlava nehlava, nadávajú si a naháňajú sa pomedzi stojany s tovarom. Hromadná bitka spôsobila uzavretie terminálu a meškanie niekoľkých letov.

Páni mali namierené na koncert v Barcelone, tam sa už nedostali. Booba, ktorého skutočné meno je Élie Yaffa je jedným z najrešpektovanejších a najúspešnejších umelcov vo Francúzsku, ktorý predal milióny albumov. Ešte pred časom spolupracoval s Kaarisom, ktorého občianske meno je Okou Armand Gnakouri. Príčina ich súčasnej potýčky nie je známa.

Situáciu z konfliktu si ľudia nakrúcali na mobilné telefóny:

https://twitter.com/mathieuvonrohr/status/1024704783544983552

Súvisiace články

Najčítanejšie správy