Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Šialená jazda na Prístavnom moste. Muž dostal šmyk a nabúral do ďalšieho auta
Zdielať na

Šialená jazda na Prístavnom moste. Muž dostal šmyk a nabúral do ďalšieho auta

BRATISLAVA / Ďalší vodič hazardér havaroval v stredu popoludní na bratislavskom Prístavnom moste. Pokúšal sa, tak, ako mnohí iní, o manéver, ktorý nezvládol. Jeho jazdu dokonca zachytila aj diaľničná kamera.

Na poslednú chvíľu chcel vodič automobilu značky Audi odbočiť z Prístavného mosta na Einsteinovu ulicu, pričom neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a zadnou časťou vozidla zachytil tlmič nárazu.

V dôsledku nárazu dostal s vozidlom šmyk, narazil do zvodidiel a následne aj do ďalšieho osobného motorového vozidla, značky Škoda Superb. "Vodič auta utrpel zranenia, ktoré mu boli jednorázovo ošetrené. Žiadna ďalšia osoba sa vážne nezranila," uviedla Veronika Slamková, hovorkyňa KR PZ Bratislava.

Policajti vykonali dychovú skúšku na prítomnosť alkoholu u vodiča s negatívnym výsledkom. Škoda spôsobená dopravnou nehodou bola predbežne vyčíslená na približne 23 000 eur.

Nie vždy končia podobné manévre šťastne. Len pred tromi mesiacmi sa na tom istom mieste stala nehoda. Mladík, ktorý mal práve 18 rokov a ešte ani nemal občiansky preukaz, nezvládol jazdu a narazil do zvodidiel. Náraz ho odhodil do ďalšieho vozidla a vodič na mieste skonal. Jeho spolujazdec a posádka druhého auta mali šťastie a vyviazli len so zraneniami. 

Policajti si na celom Slovensku posvietili na správanie vodičov počas veľkej akcie. Pri poslednej kontrole totiž odhalili počas pár hodín viac než 1000 priestupkov. Najčastejšími bola prekročená rýchlosť, nezapnuté bezpečnostné pásy a telefonovanie za volantom. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy