Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Žena vyhrala jackpot. So synovcom sa deliť nechce, aj keď jej priniesol šťastie
Zdielať na

Žena vyhrala jackpot. So synovcom sa deliť nechce, aj keď jej priniesol šťastie

KANADA / Keď si Barbara Reddick z kanadskej provincie Nové Škótsko kupovala lotériový los, napísala do neho pre šťastie okrem svojho mena aj meno svojho synovca. Podľa všetkého však nepočítala s tým, že vyhrá jackpot. Čiastku 1,2 milióna kanadských dolárov si s ním totiž teraz odmieta rozdeliť. Dokonca mu pohrozila, že ho bude žalovať, píše server BBC.

Reddick prezradila, že meno svojho synovca Tyrone Macinnis napísala na žreb pre šťastie. "Pretože je ako môj syn. Teda bol, "povedala krátko po tom, čo si vo štvrtok spoločne s ním šek v hodnote 1,2 milióna kanadských dolárov prevzala.

Výherkyňa tiež dodala, že synovcovi časť výhry nikdy nesľúbila, čo MacInnis ale razantne popiera. "Budem sa s ním súdiť. Zajtra si beriem právnika," povedala Reddick pri slávnostnom odovzdávaní.

Zástupkyňa lotériovej spoločnosti Bernice Curley uviedla, že ju rodinné spory prekvapili. "Som z toho trochu sklamaná," zverila saReddick svoj názor nezmenila ani v piatok, keď médiám prezradila, že si MacInnis peniaze nezaslúži. V nedávnej dobe mu vraj kúpila auto a takisto mu platila štúdium na vysokej škole.

Agentúra, ktorá v Kanade dohliada na lotériové hry, vo svojom vyhlásení píše, že sa viac mien na žreboch objavuje relatívne často"V týchto prípadoch sa očakáva, že výhra bude rozdelená medzi menovaných na žrebe. Z nášho pohľadu bola cena odovzdaná a lotérie ukončená."

https://twitter.com/amysmithcbc/status/1017860837862793221

Súvisiace články

Najčítanejšie správy