Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Poučil sa skôr ako sa dopustil zločinu. Intímne partie žien chcel fotiť minifotoaparátom v topánke, ten explodoval
Zdielať na

Poučil sa skôr ako sa dopustil zločinu. Intímne partie žien chcel fotiť minifotoaparátom v topánke, ten explodoval

Zdroj: indi.ca/ilustračné

WASHINGTON / Mladý Američan sa rozhodol, že uspokojí svoje chúťky, a tak sa vybral fotografovať intímne partie žien pod sukňami bez ich vedomia. Ako? Do topánky si ukryl miniatúrny fotoaparát a ženy by tak o ničom netušili. Skôr ako ale stihol urobiť prvé snímky, explodovala batéria a muž mal čo robiť.

Fotografovanie častí tela pod sukňami sa v USA stalo v poslednej dobe ostro diskutovanou témou. Niektoré krajiny sa dokonca rozhodli zaradiť to medzi trestné činy. Tridsaťdvaročnému mužovi zo štátu Wisconsin to ale zrejme nevadilo. Poučenie ale prišlo skôr ako čakal.

Do topánky si nainštaloval miniatúrny fotoaparát, pomocou ktorého chcel nafotografovať intímne partie žien pod sukňami. Skôr ako stihol porušiť zákon mu ale batéria explodovala v topánke. "Po explózii bol ošetrený s ľahšími popáleninami a potom sa zveril s tým, čo sa stalo svojmu radcovi a duchovnému," uviedol policajt David Dexheimer. 

Wisconsin pritom patrí medzi tie štáty, ktoré po náraste prípadov žien obracajúcich sa na úradu pre túto formu obťažovania, zaviedli zákonné tresty. Od roku 2015, kedy miestni zákonodarci normu prijali, môžu súdy potrestať takzvaný "upskirting" až tri a pol ročným väzením. 

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy