Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Muž sa na ulici bičoval a slovami oslavoval diabla. Ohrozoval aj okoloidúcich
Zdielať na

Muž sa na ulici bičoval a slovami oslavoval diabla. Ohrozoval aj okoloidúcich

BRNO / Policajtov v sobotu v noci privolali k nezvyčajnému prípadu. Okoloidúcich na ulici totiž vystrašil muž, ktorý sa bičoval opaskom. Popri tom vyslovoval citáty z Biblie o diablovi.

Okoloidúci okamžite privolali hliadku, báli sa totiž aj o svoje bezpečie. Tridsaťpäťročný muž totiž naznačoval aj údery smerované na ľudí vôkol, k autám aj k parkovacím automatom.

"Hliadka k nemu pribehla a vyzvala ho, aby sa ukľudnil. Muž najskôr počúvol, no po chvíli sa znova prestal ovládať. Začal byť agresívny. Bol veľmi nekľudný a prudké pohyby sprevádzali slová z Biblie a verše na oslavu diabla," uviedol hovorca brnenských policajtov Jakub Ghanem. Hovorca taktiež povedal, že policajti sa ho snažili skľudniť, aby zistili či nie je pod vplyvom liekov. 

"Vo chvíli, keď sa na jedného z nich pokúsil zaútočiť a vykríkol "ja som vojak, na mňa nemáš" museli použiť donucovacie prostriedky. Zdravotníkom potom asistovali policajti aj pri prevoze do nemocnice. Lekárka mužovi ošetrila rany, ktoré si spôsobil opaskom," poznamenal Ghanem. 

Muž sa nakoniec podrobil dychovej skúške, ktorá ukázala, že mal v krvi takmer 3 promile. Polícia muža previezla na záchytku.

Pozrite si archívnu reportáž o tom, ako žena dobodala svoje deti, údajne, kvôli diablovi: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy