Skoro jasno
20°
Bratislava
Muž si robil selfie so ženou, ktorú zrazil vlak. V nemocnici prišla o nohu
Zdielať na

Muž si robil selfie so ženou, ktorú zrazil vlak. V nemocnici prišla o nohu

Zdroj: Facebook/Giorgio A. Lambri

RÍM / Hyenizmus a barbarstvo, tak komentujú počínanie Taliana, ktorý videl ako ženu zrazil vlak. Záchranári ženu práve oživovali, keď muž vytiahol mobil a urobil si selfie so zranenou a so záchranármi v pozadí. Žena neskôr v nemocnici prišla o nohu a mladík sa dostal na titulné stránky novín.

To ako si muž robil selfie zachytil fotoreportér Giorgio Lambri. "Úplne sme stratili zmysel pre etiku," okomentoval reportér fotografiu. Jeho fotografia sa potom objavila na mnohých titulných stránkach a obletela aj sociálne siete. 

Portál Libertà uvádza, že vlak zrazil 83-ročnú Kanaďanku Kate Ellis. Niekdajšia profesorka literatúry prišla do Talianska vystupovať so svojím orchestrom, v ktorom vystupuje. Nehoda stala stala 26. mája. "Vracala som sa vlakom do Milána, na chvíľu som zaspala a keď som zistila, že vlak zastavil, myslela som, že už sme tam. Utekala som k východu, ale asi som vystúpila zlými dverami," popísala nehodu žena. Žene museli lekári v nemocnici amputovať nohu. 

Média identitu mladík nezverejnili, no podľa BBC ho polícia donútila, aby fotku zmazal. Ďalší trest mu nehrozí, no jeho čin vyvolal v Taliansku kritické ohlasy. Na sociálnych sieťach si milovník selfie vyslúžil spŕšku nadávok. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy