Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
VIDEO: Dodávka vletela do reštaurácie. Sedelo v nej 10 školákov
Zdielať na

VIDEO: Dodávka vletela do reštaurácie. Sedelo v nej 10 školákov

FLORIDA / Na Floride havarovala dodávka, v ktorej sa viezlo desať školákov. Auto po náraze zdemolovalo iba nedávno otvorenú reštauráciu. Dramatickú nehodu zachytila bezpečnostná kamera.

"Počul som, že sa stala nehoda. A potom som zbadal, že je to v mojom podniku," vraví majiteľ reštaurácie, Fitzgerald Gabriel. Bezpečnostná kamera zachytila, ako rozbehnutá dodávka vletela do reštaurácie na predmestí Miami. Vozidlo iba o centimetre minulo pult, za ktorým sedeli hostia.

K nehode došlo na rušnej ceste a počas zhustenej premávky. "Podľa vyšetrovateľov vodič auta vytlačil z cesty dodávku, ktorá následne prerazila vchodové dvere," opisuje situáciu Fitzgerald Gabriel. 

V dodávke, ktorá patrila katolíckej škole, sa viezlo desať detí. Tie po náraze uviazli v havarovanom vozidle. "Svedkovia okamžite pribehli a snažili sa ich vyslobodiť," dodáva majiteľ reštaurácie. Nikomu sa našťastie nič nestalo. "Mala som desať detí, to, že sú v poriadku, je vďaka Bohu," vydýchla si vodička dodávky, Joyce Durandová. 

Potom, čo vozidlo odtiahli z reštaurácie, na mieste zanechalo rozbité sklo, pokrčený plech a obrovskú dieru. Majiteľ podniku je vďačný za to, že ľudia vyviazali bez ujmy. Vinníka nehody polícia na mieste na mieste zatkla, čelí obvineniu z nebezpečnej jazdy.

Pozrite si archívnu reportáž o nehode autobusu MHD: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy