Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VIDEO: Pat a Mat. Mužovi spadli do kanála kľúče a mobil
Zdielať na

VIDEO: Pat a Mat. Mužovi spadli do kanála kľúče a mobil

PRAHA / Na večierky sa nevyplatí chodiť s cennosťami. Svoje o tom vie mladík, ktorému cestou z baru v centre Prahy spadol do kanálu mobilný telefón a kľúče od bytu. Odhodlal sa získať ich späť.

Dvaja kamaráti sa v dosť podguráženom stave vracajú z baru a čuduj sa svete, práve do dierok do otvoru v kanáli jednému z nich spadnú kľúče a mobil, lenže pre túto dvojicu nie je nič prekážkou.


Kanál otvárajú a kamarát sa strmhlav vrhá do kanála, predsa potrebuje vidieť a použiť ruky, aby si mohol svoje veci z dna kanála vziať. To, že je dno oveľa hlbšie než muž dosiahne a že by to možno mal oveľa jednoduchšie zliezť po schodíkoch na bočnej stene kanála, v túto chvíľu nerieši, to by asi bolo veľmi jednoduché. Tento spôsob sa ale komplikuje.

Mladíkovi držiacemu svojho kamaráta za nohy dochádzajú sily, dno kanála je v nedohľadne, v tú chvíľu už je ale našťastie na ceste hliadka mestskej polície a dvojicu od ďalšieho problému zachraňuje. "Nastúpili na pomoc strážnici a mladíkovi pomohli naspäť na nohy," informuje 
Iveta Seifertová, hovorkyňa mestskej polície.

Nielen v Prahe nie je núdza o kuriózne prípady. V Bratislave existuje značka, ktorá zakazuje nosiť kapucne:

 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy