Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Španielku stretla nečakaná sláva. Vyzerá totiž ako Trump v sukni
Zdielať na

Španielku stretla nečakaná sláva. Vyzerá totiž ako Trump v sukni

Archívna reportáž

MADRID / Nečakanú slávu na sociálnych sieťach zožala Španielka Dolored Leis. Stredobodom záujmu sa stala preto, že sa nápadne podobá na na amerického prezidenta Donalda Trumpa.

Fotografiu 64-ročnej ženy s motykou hodenou cez rameno zverejnil na instagrame novinár, ktorý pracoval na článku o poľnohospodárstve v severozápadnom Španielsku. Na fotografiu reagovali tisíce užívateľov sociálnej siete. Ironicky si od Dolored pýtali komentár k americkej politike a k medzinárodným témam. "Hovorím si, že to musí byť kvôli tej farbe vlasov," reagovala Španielka denníka La Voz de Galicia.

Podľa jej slov toho s americkým prezidentom veľa spoločného nemá. Nepoužíva mobilný telefón a nemá ani potrebu sa vyjadrovať k veciam na sociálnych sieťach. "Mohli by sme nahradiť Trumpa touto tvrdo pracujúcou ženou?" pýtali sa užívatelia na sociálnej sieti. Niektorí dokonca vyzvali na preskúmanie rodinných väzieb amerického prezidenta na Španielsko.

Žena pochádza z Galície a pracuje na svojom hospodárstve. Súčasná mediálna sláva ju teda nijako nezasiahla, pretože bez smartphonu je pre ňu jednoduché dianie na internete ignorovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy