Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Mladíka milujú zvieratá. Napadol ho žralok, had a aj medveď
Zdielať na

Mladíka milujú zvieratá. Napadol ho žralok, had a aj medveď

COLORADO / Má iba dvadsať rokov, hrobárovi však ušiel z lopaty už trikrát. Na mladého Američana pred pár dňami zaútočil žralok. Vyviazol iba s poranenou nohou. Záchranárov pri šití rany pobavil aj ďalšími zážitkami s "milými" zvieratkami. Predstavte si, že tento muž už má za sebou útok medveďa, aj uštipnutie hadom.

Dvadsaťročný Dylan z Colorada surfoval na Havaji, keď zrazu pocítil v nohe obrovskú bolesť. “Pozrel som sa do vody, všade bolo veľa krvi. Zrazu som zbadal žraloka, tak som začal vystrašene kopať," opisuje Dylan McWilliams. Podarilo sa mu predátora striasť. Od brehu bol však takmer 50 metrov.
To najhoršie bolo dostať sa z vody. Netušil som, ako je odo mňa žralok ďaleko. Plával som najrýchlejšie ako som vedel.”

Svedkovia, ktorí celú situáciu pozorovali, ihneď zavolali záchranárov, ktorí mu na mieste ranu zašili. Dylan len s iróniou v hlase poznamenal, že zvieratá ho nemajú veľmi rady. Vlani ho pri kempovaní napadol medveď. Ešte teraz má jazvy. “Zobudil som sa, keď mal prednú nohu na mojej hlave. Začal som bojovať o život.”

Aj s touto návštevou si nakoniec poradil. Tretím útočníkom bol štrkáč, ktorý ho uštipol počas turistiky v Utahu. Takisto to ustál. “Mal som jednoducho šťastie v nešťastí." Dúfa, že aj v tomto prípade si povie osud trikrát a dosť a ďalšia nepríjemná konfrontácia so zástupcami zvieracej ríše ho už nečaká. A aj keď bude odteraz obozretnejší, žiadneho zo svojich športov sa nemieni vzdať.

Tento príbeh skončil omnoho horšie:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy