Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Otec sa vybral s dcérami na dovolenku. Zabudol ich na pumpe
Zdielať na

Otec sa vybral s dcérami na dovolenku. Zabudol ich na pumpe

Archívna reportáž

NEMECKO / Otec aj spolu s dvomi dcérami smeroval na prázdniny k talianskému jazeru Lago di Garda. Uprostred cesty sa zastavil natankovať. Počas krátkej chvíle stratil dcéry.

Kurióznu situáciu zažili dve dievčatá v Bavorsku. Ich otec zastavil počas cesty na dovolenku na čerpacej stanici Holzkirchen-Süd, aby doplnil nádrž. Dcéry mu oznámili, že idú na toaletu. Po návrate ich čakalo veľké prekvapenie.

Kým sa dievčatá stihli z toalety vrátiť, otec natankoval, zaplatil a odišiel. Dievčatá, vo veku 10 a 14 rokov, si mysleli, že len niekde slušne preparkoval a rozhodli sa prehľadať parkovisko pri benzínovej stanici. Otca nenašli, preto sa rozhodli skontaktovať políciu. Našťastie si pamätali aspoň číslo na matku, ktorá síce s nimi necestovala, ale vedeli sa s ňou skontaktovať.

Polícia a aj matka dievčat sa snažili neustále skontaktovať muža. Po 48 pokusoch o kontakt, 47-ročný otec dievčat sa ozval polícii v Rosenheime. Muž bol už skoro v cieľovej destinácii a stále si neuvedomil, že mu v aute chýbajú dcéry. Otec už medzičasom stihol prejsť približne 200 kilometrov, preto chvíľu trvalo, kým sa vrátil a opäť sa s deťmi stretol.

Rodina podľa informácií denníka Frankfurter Allgemeine zatiaľ nevie, aké dôsledky z tohto incidentu vyvodí polícia.​

Nepríjemný prípad sa odohral, keď otec zabudol dieťa v aute. Pozrite si o tom reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy