Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Matka núkala dojčaťu cigaretu
Zdielať na

Matka núkala dojčaťu cigaretu

SEVERNÁ KAROLÍNA / Dieťa je v bezpečí, matka vo väzbe. Túto informáciu priniesla polícia po tom, ako sociálne siete obletelo video, na ktorom dospelá osoba núka malému dievčatku cigaretu. Dieťa pritom nemá viac ako rok.

Niekoľko-sekundové video zachytáva ruku dospelej osoby mimo záberu kamery, ako drží pri perách dieťaťa krátku cigaretu. Dieťa akoby si z nej potom potiahlo a dym vyfúklo.

Policajti zo Severnej Karolíny matku zatkli, keď video začali na sociálnych sieťach zdieľať desiatky ľudí s výzvou, aby úrady zasiahli.  Verziu videa, ktorá už má 1,5 milióna zhliadnutí, zverejnil používateľ, ktorý zároveň vyzval na zatknutie matky. Či je s ňou v bližšom príbuzenskom vzťahu zatiaľ americké médiá neuvádzajú.

"Vďaka všetkým, ktorí zdieľali video s fajčiacou matkou a dieťaťom. Vďaka za vašu ochotu. Dieťa je v bezpečí a matka vo väzbe," uvádza sa v stanovisku polície.

Zatiaľ nie je jasné, akú látku dieťa fajčilo, ale matku obvinili z prechovávania marihuany. Dvadsaťročnú ženu okrem toho obvinili zo zneužitia dieťaťa.

​Ďalší prípad nezodpovednej matky si môžete pozrieť v nasledujúcej reportáži:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy