Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Matka zamrznutého dievčatka: Som plná smútku, beznádeje a absolútnej prázdnoty
Zdielať na

Matka zamrznutého dievčatka: Som plná smútku, beznádeje a absolútnej prázdnoty

OHIO / Dvojročné dievčatko tragicky umrzlo na smrť, keď sa túlalo po vonku, zatiaľ čo jeho otec spal a netušil, že dieťa vyšlo pred dom.

Maličká Wynter Park ostala na starosť otcovi, keďže mama musela ísť vybavovať dôležité záležitosti a zobrala so sebou aj štvorročného syna. 

Otec, ktorý pracuje na nočné smeny, zaspal akurát v tej chvíli, keď mal na malú Wynter dávať pozor. Wynter sa vytratila z domu a túlala sa po dvore. Našla ju až zúfalá matka, keď sa vrátila domov.

Dievčatko sa medzitým túlalo po vonku a našli ju zmrznutú bez čiapky, kabátu a rukavíc. Zdravotníci sa ponáhľali na miesto po tom, čo mama naliehala na pohotovostné služby, ale Wynter už nebolo možné zachrániť a zomrela v nemocnici.

Podľa vedúcej kancelárie lekárskeho vyšetrovateľa Wynter utrpela ťažkú hypotermiu (podchladenie), pričom oficiálna príčina smrti ešte nie je stanovená.

Po dokončení pitvy sa polícia rozhodne, či budú vznesené obvinenia.

Členovia komunity, ktorých sa táto správa dotkla, nechávajú pred domom Wynter hračky, ako prejav úcty a zármutku.

Zarmútená matka podľa unilad.co.uk k celej situácii napísala: "Stratiť dieťa je ako stratiť dych a nemôcť sa znovu nadýchnuť. V dnešný deň som plná smútku, beznádeje a absolútnej prázdnoty. Zatiaľ čo Wynter a jej otec pokojne spali, Wynter bolo zvedavé, ambiciózne batoľa, ktoré sa zobudilo a bez toho, aby prebudilo aj otca, opustilo dom. 

"Nikto netušil, že bola vonku počas sneženia a mrazu, zatiaľ čo z nej život pomaly vyprchal. Moje malé dievčatko umrzlo k smrti. Keď som ju našla, bola sama a bez známok života. Moje malé dievčatko, vždy plné života, bolo teraz studené a mŕtve," dodala.

Pozor si dávajte aj na mínusové teploty v našich horách.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy