Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Manželia pravidelne znásilňovali svoju dcéru: Lepšie ako nejaký maniak
Zdielať na

Manželia pravidelne znásilňovali svoju dcéru: Lepšie ako nejaký maniak

Archívna reportáž

VOLGOGRAD / Dvojica sa postavila pred súd po tom, čo bola obvinená zo znásilnenia svojej vlastnej dvanásťročnej dcéry. Dievčatko tvrdí, že bolo vystavené hroznému a častému sexuálnemu zneužívaniu od decembra 2016 do marca 2017. Obsah článku nie je vhodný pre maloletých.

Matka dieťaťa povedala polícii: "Radšej my ako nejaký maniak." Tridsaťštyri roční manželia sú obvinení z pedofílie po tom, čo sa ich dieťa stalo ich sexuálnym otrokom. Momentálne sú zadržaní vo väzbe vo Volgograde a ak budú odsúdení, hrozí im až 20 rokov vo väzení. 

Dcéru trénovali na život

Otec je obvinený zo znásilnenia dievčaťa, ktoré sa konalo v priemere každý druhý deň aj s matkou na jednej posteli. Tá je obvinená zo sexuálneho mučenia dieťaťa s umelým penisom. 

Pred začatím konania boli rodičia zbavení svojich rodičovských práv, čo znamená, že svoje dieťa už nikdy nebudú mať v opatere. Dievča bolo dané do náhradnej opatery. Matka povedala polícii, že aj ona sama bola znásilnená ako 13-ročná. Tvrdila dôstojníkom, že ona a jej manžel sa zhodli, že dcéru vopred trénujú na dospelý život. 

Prišli na to lekári

Prípad tohto dievčaťa sa zistil po tom, ako prišla k lekárovi s problémami týkajúce sa jej periódy. Lekári vtedy zistili, že nie je panna. Dieťa im povedalo o sexuálnom zneužívaní, ktoré utrpelo. Tí to okamžite nahlásili polícii. 

Pár sa údajne priznal k hroznému zneužívaniu, ktoré spôsobovali svojmu dieťaťu. Verili, že: "Bolo lepšie, keď naše dieťa stratilo svoje panenstvo so svojim vlastným otcom, ako sa naučiť podrobnosti o sexuálnom živote iným spôsobom," dodali do správy. 

​Netušili to ani príbuzní

Dvanásťročné dievča bolo nútené spať na rovnakej posteli ako jej rodičia, kde bola vystavovaná sexuálnym útokom. Jej matka pripustila, že dcéra bola dokonca pripravená zúčastniť sa sexu v trojici so svojimi rodičmi. 

Podľa polície babka a prababka dievčaťa žili v rovnakom byte, ale o sexuálnom zneužívaní vôbec netušili. 

U našich susedov sa rodičia vybrali na chatu. Zavraždili ich a dcéru znásilnili. Páchateľov už dolapili. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy