Zatiahnuté
12°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Po 60 rokoch kamarátstva zistili, že sú bratia
Zdielať na

Po 60 rokoch kamarátstva zistili, že sú bratia

Archívna reportáž

HAWAII / Dvaja muži, ktorí boli od detstva najlepšími kamarátmi, zistili, že ich puto je oveľa hlbšie. Majú totiž spoločnú matku. Svojej rodine a priateľom toto prekvapivé zistenie oznámili symbolicky na sviatky.

Alan Robinson a Walter Macfarlane sa po prvýkrát streli v šiestej triede. Od začiatku si veľmi dobre rozumeli a ich priateľstvo vydržalo 60 rokov. Walter nikdy nepoznal svojho otca a Alan bol adoptovaný. Oba postupom času začali pátrať po svojich koreňoch, uvádza portál novinky.cz.

Walter skúšal pátrať cez internet a sociálne siete, ale nebolo to úspešné. Začal preto pátrať v rodinnej histórii a na webových stránkach s porovnávaním DNA. Ukázalo sa, že najväčšiu zhodu mal s užívateľom s prezývkou Robi737. Menom Robi často oslovoval kamaráta Alana Robinsona, ktorý navyše lietal ako pilot na modely 737 od Boeingu. 

Alan totiž pri pátraní po svojej rodine použil rovnakú webovú stránku. Oba muži tak zistili, že majú spoločnú matku. Oba muži povedali novinku svojej rodine na Vianoce. "Je to ten najlepší vianočný darček, aký som si len mohol predstaviť," hovorí Alan. Bratia sú už na dôchodku a teraz plánujú, že ho strávia spolu. 

Pozrite si reportáž o podobnom prípade:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy