Skoro jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
VIDEO: Gynekológ prišiel s nápadom ako roztancovať celú nemocnicu
Zdielať na

VIDEO: Gynekológ prišiel s nápadom ako roztancovať celú nemocnicu

Archívna reportáž

STRAKONICE / Veselé sestričky aj lekári, ktorí dokonca tancujú, a to priamo na operačnej sále. To je obraz, ktorý sa len tak nevidí. Zamestnanci nemocnice v českých Strakoniciach si ale povedali, že na rozveselenie seba aj svojich pacientov urobia čokoľvek. Rozhodli sa teda natočiť novoročné video.

Tanečný klip vznikol v nemocnici, ktorá patrí k najlepším v Česku. Na záberoch okrem sestričiek a lekárov nechýbajú ani sekretárky či riaditeľ nemocnice. S nápadom natočiť klip a zaželať všetkým šťastný nový rok prišiel lekár gynekologického oddelenia Roman Zaremba. 

"Video zábavnou formou naznačuje, že v strakonickej nemocnici pracuje aj veselý zdravotnícky personál. Chce popriať dobrú náladu do nasledujúceho roku všetkým z miest, kde zábava a tanec nie sú častým prejavom. K prianiu našim pacientom, partnerom a samosrezme k svojim spolupracovníkom sa pripájam," uviedol riaditeľ nemocnice Tomáš Fiala pre Blesk.cz.

Klip sa teraz šíri na internete a zabáva mnohých divákov.  "Bolo to rýchle, spontánne a zábavné. Prišli, pustili hudbu a bolo to. Natáčanie sme si veľmi užili. Zapojil sa každý, kto mal chuť a zmysel pre zábavu," povedala na adresu výroby klipu sestrička z anesteziologicko-resuscitačného oddelenia Libuša Kuchtová. 

Pozrite si klip "tancujúcej nemocnice".

Súvisiace články

Najčítanejšie správy