Polojasno
17°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Zažili skutočný vianočný zázrak. V schránkach si našli obálky plné peňazí
Zdielať na

Zažili skutočný vianočný zázrak. V schránkach si našli obálky plné peňazí

WALSALL / Ľudí vo Veľkej Británii obchádzal záhadný dobrodinec a rozdával tisícky libier.

Neskutočný zázrak dobroty a láskavosti sa udial v oblasti mesta Walsall vo Veľkej Británii. Viacero rodín malo to šťastie a boli obdarovaní neznámym dobrodincom.

Cez otvory na poštu vo dverách im okolo polnoci do domov vkĺzli obálky obsahujúce peniaze. Niektorí dostali 50, iní 100 libier (cca 110 eur) v obálkach s nápisom "Ježiš ťa miluje".

Ohúrené rodiny, ktoré boli obdarované, sa teraz snažia vypátrať tajomného dobrodinca, ktorý takto rozdal tisíce libier. Domov, do ktorých boli obálky doručené, bolo údajne 60.

Jedna z obdarovaných povedala pre thesun.co.uk, že počula obálku vkĺznuť do domu, ale keď vyšla z domu, zistiť kto jej tajnú poštu daroval, narazila len na rovnako zmätených susedov. 

Kirsty Tupper, ktorá pracuje v zdravotníctve dodala: " Vôbec som nemala vianočnú náladu, keďže som vedela, že budem pracovať aj na Štedrý deň. Toto úplne zmenilo moje pocity. Je to neskutočne štedrý čin a som si istá, že tento neznámy spravil Vianoce krásnymi mnohým rodinám."

Jeden zo susedov, ktorý tvrdí, že neznámeho dobrodinca videl, ho opísal ako Jamajčana a najprv si vraj myslel, že len doručuje letáky.  

Súvisiace články

Najčítanejšie správy