Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
VIDEO: Pumpár si počas prepadnutia čítal noviny. Stal sa hrdinom
Zdielať na

VIDEO: Pumpár si počas prepadnutia čítal noviny. Stal sa hrdinom

VARŠAVA / Zametnanec benzínovej pumpy sa v krajine stal hrdinom po tom, čo naozaj bizarným spôsobom zabránil jej vylúpeniu. Na výzvy zlodeja reagoval tým, že si čítal noviny. Zlodej sa tak nakoniec znechutene otočil a odišiel bez svojho lupu.

"Tajil som dych a ruky sa mi triasli, ale povedal som mu, nech ma neruší," zveril sa Lukasz Szymański, pumpár z mestečka Wschowa. Chladnokrvnosť počas prepadnutia podľa vlastných slov len predstieral. 

"Najprv som si myslel, že je to nejaký vtip, a tak som mu povedal, nech si nerobí srandu. Povedal, že to žiadna sranda nie je. Vytiahol nôž a nariadil mi všetko vydať. Tajil som dych, ruky sa mi triasli, ale povedal som mu, nech ma neruší, pretože čítam noviny," opísal situáciu Szymański.

Zlodeja táto odpoveď údajne šokovala natoľko, že sa 20 sekúnd nezmohol na slovo. "Sedel som a pretáčal stránky, zatiaľ čo on stál a nevedel čo robiť. Napätie bolo hrozné," pokračoval pumpár. Nakoniec sa zlodej rozhodol skúsiť to ešte raz, no pumpár mu tretíkrát povedal, že by mal odísť, ak nechce mať problémy. Zlodej, ktorý takéto správanie nečakal, naozaj odišiel. 

Pumpár nahlásil incident na polícii. Tá podozrivého krátko po incidente zadržala. Spolu s ním bola aj neplnoletá spoločníčka, ktorá utiekla z polepšovne. Tridsaťštyriročný muž sa podľa polície počas výsluchu priznal. Za prepadnutie mu hrozí až 12 rokov za mrežami.

Pozrite si reportáž o mužovi, ktorý naopak, na benzínovej pumpe nechal batoh plný peňazí.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy