Oblačno
11°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Bolestný návrat domov. V kúpeľni našiel zastrelenú manželku a ich deti
Zdielať na

Bolestný návrat domov. V kúpeľni našiel zastrelenú manželku a ich deti

ILLINOIS / V americkom meste došlo ku krvavej tragédii. Keď muž prišiel domov, naskytol sa mu bolestný pohľad. V kúpeľni našiel svoju ženu a ich dvojičky v kaluži krvi. Podľa doterajšieho priebehu vyšetrovania, mala zo zbrane strieľať jeho manželka, ale nie je to oficiálne potvrdené. Susedia ju poznali ako skvelú a oddanú matku.

Celisa Henning a jej dve šesťročné dcéry, Makalya a Addison, našli mŕtve v pondelok v ich rodinnom dome v meste Joliet, ktoré je vzdialené od Chicaga asi hodinu cesty. Polícia uviedla, že matka aj deti mali smrteľné strelné zranenie v oblasti hlavy. 

Starý otec dvojičiek povedal, že v ten deň ostali doma s matkou. Jej manžel, ktorý pracuje ako údržbár, jej mal niekoľkokrát cez deň volať, ale nedovolal sa. Keď prišiel domov, našiel ich telá ležať v kúpeľni. " Smúti. Je to tragédia. Dúfam a modlím sa k Bohu, aby to prežil," povedal otec zdevastovaného muža. Prezradil tiež, že dievčatá práve nastúpili do školy v St. Paul the Apostle School a Celisa bola za jeho syna vydatá už 10 rokov. 

Polícia neuviedla okolnosti, za akých obete zomreli. Suseda Joan Paul ale povedala, že Celisu poznala ako oddanú matku. "Ak by to urobila, neviem si predstaviť, aký teror musela prežívať vo vnútri. Tie dve deti boli jej život. Bola výborná matka." Čo presne sa stalo, pomôže zistiť aj súdom nariadená pitva. Podľa úradov v dome nenašli žiaden list na rozlúčku alebo niečo, čo by objasnilo celú tragédiu, uvádza britský portál Daily Mail.  




Súvisiace články

Najčítanejšie správy