Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Žena sa stratila v lese, desiatky dní prežila vďaka bobuliam
Zdielať na

Žena sa stratila v lese, desiatky dní prežila vďaka bobuliam

Archívna reportáž

ALABAMA / Dvadsaťpäťročnú Američanku, ktorá sa pred mesiacom stratila v hustom lese pri Midlande v americkom štáte Alabama, našli. Bosá a bez prístrešku prežila vďaka hríbom a bobuliam. Žena schudla viac ako 20 kilogramov. Okrem ľahkých škrabancov a štípancov vyviazla podľa Daily Mail bez vážnejších zranení.

Mladá Študentka Lisa bola nezvestná od 23. júla. V sobotu ju okolo druhej poobede pri ceste zazrela šoférka a ihneď privolala políciu. V čase pátrania po mladej Lise polícia zistila, že pred zmiznutím sa spolu s dvomi mužmi vlámala do miestnej chaty. Dievča údajne netušilo, čo mali muži za lubom a s krádežou nechcela mať nič spoločné.

https://twitter.com/banana_leaks/status/897410164025905157

Dvaja páchatelia mali ukradnúť majetok približne vo výške 30 tisíc eur, oboch zatkli a obvinili z krádeže. "Lisa túto oblasť nepoznala, od mužov utiekla a stratila sa v lese," povedal miestny šerif.

Polícií neskôr povedala, že jedla iba bobuľky, hríby, a vodu pila iba z kaluží a potoka. "Sme radi, že je v poriadku a bezpečne sme ju previezli do nemocnice," dodal šerif. Dievča sa v pondelok vrátilo domov do mesta v Louisville, kde sa aktuálne zotavuje. "Je vyčerpaná a má bolesti. Čoskoro bude v poriadku, povedala jej sestra.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy