Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Otec zranenej Nikol: Smrť kamarátky jej nedochádza
Zdielať na

Otec zranenej Nikol: Smrť kamarátky jej nedochádza

Archívna reportáž

MOST / Šialenú jazdu smrti, ktorú nakrúcala priamo na Facebook, si nepamätá. Nikola V. (22), ktorá sedela vedľa vodičky Nikol B. († 21), tragickú nehodu pri Obrniciach na Mostecku prežila zázrakom. Ani sa príliš nezranila. Už je doma z nemocnice.

Nikola V., na rozdiel od svojej kamarátky Nikol B., ktorá čierny VW Beetle šoférovala a pri nehode zomrela, vyviazla z kolízie len s pomliaždeninami, modrinami a odreninami. Lekári ju už minulý týždeň prepustili do domáceho ošetrovania. Jej otec Vlastimil V. poskytol českému Blesku exkluzívny rozhovor.


"Dcérin stav je dobrý. Už je na tom lepšie. Stále ale spí a je unavená," povedal pre denník Blesk jej otec. Krčný golier bude nosiť mesiac až dva. Na nehodu si nepamätá. "Vybavuje si len cestu do Mostu, z Mostu už ale nie," vysvetľuje Vlastimil. O tom, že jej kamarátka zrážku neprežila, vie. Dozvedela sa to ešte v nemocnici. "Mám pocit, že jej to ešte nedochádza," hovorí Nikolin otec. 

Keďže si nehodu nepamätá, nemala strach sadnúť si otcovi do auta. 

Šoférku Vlastimil nepoznal. S Nikolou sa zoznámili v práci. Pre Vlastimila je to stále čerstvé a chce sa poďakovať záchranárom aj ľuďom, ktorí dievčatám okamžite pomáhali. "Osobne som už poďakoval Jánovi, ktorý im na mieste nehody pomáhal a chcem odovzdať darček aj tej pani zo Zlína, ktorá im tiež poskytovala prvú pomoc. Až dnes som na ňu získal kontakt. Určite sa s nimi oboma chcem zísť."

Súvisiace články

Najčítanejšie správy