Oblačno
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Parašutista (27) absolvoval posledný zoskok. Manželke poslal video na rozlúčku
Zdielať na

Parašutista (27) absolvoval posledný zoskok. Manželke poslal video na rozlúčku

FLORIDA / Muž odoslal video iba pár minút predtým, ako vyskočil z lietadla. Svojej žene v ňom odkazoval, že si neotvorí padák. Okamžite utekala do spoločnosti, cez ktorú jej manžel skákal a prosila zamestnanca, aby ho zastavili. Žiaľ, neskoro.

Tragédia sa stala v utorok. Profesionálny parašutista Vitantonio Capotorto aj so svojou ženou pracoval v spoločnosti United Parachute Technologies, ktorá sa zaoberá výrobou padákov. Tentokrát sa ale rozhodol ten svoj nepoužiť. Pred osudným rozhodnutím ešte poslal svojej žene video, v ktorom jej oznámil svoj zámer a rozlúčil sa. Vystrašená utekala do spoločnosti a prosila, aby ho zastavili. Zamestnanec vysielačkou zavolal pilotovi, ale bolo už neskoro. Vitantonio už skočil.  

Chystal sa na krásne miesto

Ako uvádza policajný záznam, vo videu, ktoré poslal svojej mladej žene, Costanse Zitellini (25), sa chystal odísť na krásne miesto. zamestnanec Sky Dive DeLand povedal polícii, že pred odletom vyzeral byť normálny. Mladého Taliana našli až ležať na zemi, tvárou nadol. Potvrdili, že si neotvoril padák, informuje portál Daily Mail. Spoločnosť, cez ktorú v tragický deň skákal, vyjadrila sústrasť nad celou udalosťou, ale neberú žiadnu zodpovednosť. "Keď človek prekročí prah dverí, je za seba zodpovedný sám," povedal riaditeľ spoločnosti Mike Johnston. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy