Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mladík zabil dvoch ľudí a ich telá konzumoval
Zdielať na

Mladík zabil dvoch ľudí a ich telá konzumoval

FLORIDA / Dvadsaťročný mladík, Austina Harrouff je obvinený z toho, že usmrtil dvojicu Michelle Mishcon a Johna Stevensa, Polícia ho našla v ich dome, ako jedol mäso z tiel svojich obetí. Vyšetrovatelia sa domnievajú, že mladík musel byť počas páchania činu na drogách.

Polícia zverejnila desiatky hodín telefonátov z väznice medzi Austinom Harrouffom a jeho rodinou, v ktorých mladík hovorí o tom, že je to najťažšie obdobie v jeho živote a, že chce byť opäť normálnym tínedžerom. Mladík v telefonátoch hovoril tiež o tom, ako sa vo väzení nudí, ako mu chýba domov ale tiež aj to, že prijme odbornú pomoc a bude sa liečiť.  

Austin Harrouff zavraždil dvojicu ľudí, Michelle Mishcon a Johna Stevensa, v ich vlastnom dome. Keď prišla polícia na miesto činu, Austina našli konzumovať mäso z tváre Johna Stevensa. 

Youtube - Palm Beach Post

Vyšetrovateľ sa domnieva, že mladík bol drogovo závislý. Austin povedal svojmu obhajcovi, že v osudnú noc nebral žiadne drogy. Zo súdnych dokumentov však vyplýva, že zdravotníkom povedal, že fajčil marihuanu a pil alkohol. 

Podľa toxikologickej správy Austin nemal v tele žiadne drogy. 

Harrouffov právnik povedal, že jeho klient zápasí z ťažkou duševnou chorobou. Dokumenty, ktoré to majú dokázať, bude mať súd k dispozícií. 

Podľa prvých nahrávok z väznice mení Austin veľmi často svoje správanie. Veľa plače, kričí, sťažuje sa, že sa nudí a chce ísť domov. V neskorších nahrávkach však pôsobí monotónne, odpovedá len jednoslovne a v niektorých častiach rozhovoru sa dokonca nezmyselne smeje. 

Ďalšie pojednávanie s dvadsaťročným Austinom je naplánované na 25. júla. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy