Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Z dcéry (11) vyháňala démonov. Vyzliekla ju a hrýzla na pláži
Zdielať na

Z dcéry (11) vyháňala démonov. Vyzliekla ju a hrýzla na pláži

Archívne video

FERNDALE / Matka chcela z dcéry vyhnať démonov. Bila ju a hrýzla, kým nezasiahol jeden z okoloidúcich. Záchranca možno dostane cenu Červeného kríža za záchranu života.

Okoloidúci zachránil len 11 ročné dievča, ktoré jej matka bila, hrýzla a škrtila. Podľa slov matky sa z nej snažila vyhnať démonov. Matku zadržala polícia.

Kimberly (45) sa o exorcizmus snažila na pláži neďaleko San Francisca. Svoju dcéru vyzliekla a potom jej začala do očí a do úst tlačiť piesok. Dievča ďalej dusila, bila a hrýzla. 

Neuveriteľné je, že sa na celý útok pozeralo asi 10 až 12 ľudí, ktorí nezasiahli. Kimberly odtrhol od dcéry až John Marciel, ktorý uviedol: "Keď niečo také vidíte, otrasie to vašou vierou v ľudí." Počas toho ako sa snažil Kimberly dostať od jej dcéry čo najďalej, telefonoval s krízovou linkou.

Krátko na to ženu zadržala polícia. Napadnutá dcéra utrpela mnohopočetné poranenia, vrátane vážneho poškodenia pravého ucha. V súčasnosti by mala byť umiestnená do ochrannej starostlivosti. 

Kimberly je podozrivá z pokusu o vraždu, z napadnutia s vražedným nástrojom, zo zneužívania detí a z ujmy na zdraví. Policajti tvrdia, že ak by Marciel nezasiahol, dievča by už nemuselo žiť, preto ho navrhujú na cenu Červeného kríža za záchranu života. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy