Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mladík sa opil u kamaráta, v noci z bytu utekal v ružových boxerkách
Zdielať na

Mladík sa opil u kamaráta, v noci z bytu utekal v ružových boxerkách

Archívne video

ŘEČKOVICE / Nečakanú návštevu mali v stredu pred štvrtou hodinou ráno strážnici v brnenských Řečkovic. Na ich stanicu prišiel mladík oblečený v ružových boxerkách, ktorý sa opil v byte kamaráta, a potom sa zľakol jeho správania.

Vystrašený a takmer nahý mladík strážnikom rozprával, že s kamarátom dlho popíjal a potom zaspal v jeho byte. "Okolo tretej hodiny ráno sa však prebudil a nesmierne sa vyľakal. Uvidel vraj svojho kamaráta, ako drží v ruke nože a zmätene hovorí o tom, že ho napádajú Rusi," opísal hovorca brnenských strážnikov Jakub Ghanem.

Dvadsaťjedenročného muža scéna natoľko vydesila, že boso a iba v spodnej bielizni vybehol na ulicu. Potom vyhľadal strážnikov, s ktorými zamieril späť k bytu, kde im dvere otvoril tiež dvadsaťjedenročný, ešte stále opitý kamarát.

"Hliadke vysvetlil, že to prehnal s pitím, a ospravedlnil sa, že prišiel otvoriť v bielej obuvi, pretože biela farba nie je pre aktuálny dennú dobu vhodná," vykreslil Ghanem. "Obaja muži už mali evidentne najhorší stav za sebou, postupne triezveli a dokázali sa o seba postarať. Mladík v bielych topánkach navyše venoval kamarátovi 500 korún na taxík, aby mohol odísť a prespať v pokoji svojho domova," doplnil Ghanem.

Strážnici tak zistili, že prevoz na záchytku ani iné kroky nebudú potrebné, a s oboma mladíkmi sa rozlúčili, píše český portál iDnes.cz.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy