Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Do Londýna prišla za svojou láskou. Namiesto svadby pôjdu na pohreb
Zdielať na

Do Londýna prišla za svojou láskou. Namiesto svadby pôjdu na pohreb

Archívna reportáž

LONDÝN / Do anglického Londýna sa Kanaďanka Christine Archibald († 30) presťahovala za svojím snúbencom, aby tu začali spoločný život. Chystali svadbu, ale k tej už nikdy nedôjde. Krásnu blondínu prešli v metropole teroristi v dodávke. Mladá žena zomrela svojmu snúbencovi v náručí.

Christine pritom bola ženou so srdcom na pravom mieste. Pracovala ako dobrovoľníčka v prístrešku pre bezdomovcov. "Christine by nemala žiadne pochopenie pre bezcitnú krutosť, ktorá spôsobila jej smrť," vyhlásila jej rodina, keď dobrosrdečnej žene vzdávala hold, píše denník the independent.


Snúbenec krásky ju držal v náručí, keď umierala, prezradila jeho sestra. Na Facebook napísala: "Minulú noc v Londýne môj malý braček prišiel o lásku svojho života na moste London Bridge. V zlomku sekundy sa mu zrútil svet."

"Počuť jeho bolestivé náreky v telefóne ma zničilo. Nemám slov. Ak poznáte Tylera, buďte tu teraz pre neho. Až vstrebe, čo sa mu stalo, bude nás všetkých potrebovať," dodala sestra. Je vidieť, že ju na bratovi veľmi záleží. Mal sa ženiť, namiesto toho ženu svojho života pochová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy