Jasno
18°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
V aute mu našli rôzne druhy drog. Získal ich na technopárty
Zdielať na

V aute mu našli rôzne druhy drog. Získal ich na technopárty

Archívna reportáž

OLOMOUC / 500 tabletiek extázy, hašiš, kokaín, marihuanu aj LSD našli kriminalisti 32 ročnému vodičovi v kufri auta. Podľa jeho slov kúpil drogy na technopárty pre vlastnú spotrebu.

Vodičovi hrozí päťročné väzenie za to, že v kufri svojho auta prevážal veľké množstvo drog. Pri bežnej kontrole mu colníci našli asi 500 tabletiek extázy, ale aj hašiš, kokaín, marihuanu či LSD. 

Muž, ktorému v aute našli pomerne veľké množstvo drog policajtom povedal, že si tovar doniesol z technopárty. Celý obsah údajne nakúpil pre vlastnú spotrebu.

Kriminalisti drogy, ktoré mal v igelitovej taške zaistili a previezli na policajné oddelenie. "Ďalším preverovaním sa zistilo, že podozrivý muž prevážal 272 gramov extázy v tabletách alebo v kockách rôznych tvarov, čo je približne 500 tabliet, 33 gramov hašiša, necelých 44 gramov kokaínu, 103 gramov sušenej rastlinnej hmoty marihuany a päť kusov papierikov LSD," uviedla policajná hovorkyňa Miluše Zajícová. 

Muž sa pred policajnou hliadkou hájil tým, že cez víkend navštívil technoparty. Drogy v hodnote zhruba 80 000 korún zakúpil údajne pre svoju potrebu. Podľa hovorkyne budú zaistené drogy odoslané na špecializované pracovisko na znalecký posudok. Muž je podozrivý z prechovávania omamných a psychotropných látok a jedu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy