Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Tínedžera sprevádzala na maturitnom večierku umierajúca babička
Zdielať na

Tínedžera sprevádzala na maturitnom večierku umierajúca babička

FREDERICKSBURG / Neuveriteľne krásne gesto urobil pre svoju babičku mladík z americkej Virgínie. Dôchodkyni kvôli rakovine ostáva iba pár mesiacov života. Jej vnuk chcel, aby si posledné chvíle života užila čo najviac, a tak ju vzal na školský ples.

Sedemnásťročný Stephen Vigil má so svojou starou mamou, 92-ročnou Juliou Jarman, veľmi dobrý vzťah. Pred nedávnom sa ale dozvedel, že má rakovinu pankreasu. Rozhodol sa teda, že jej splní sen a pozve ju na jej prvý (a zrejme aj posledný) školský večierok, píše Fox News. 

Julia dostala od vnuka červenú ružu na zápästie, ako býva v Spojených štátoch amerických zvykom. Stephen taktiež zladil svoj motýlik a vestu s babkinými modrými šatami. Akonáhle prešli dverami do sály, upútali pozornosť všetkých prítomných. Riaditeľ daroval Julii striebornú korunku a šerpu. Stephen samozrejme nezabudol vziať so sebou lieky pre starkú a deku, keby jej náhodou bolo počas večera chladno. 

Predtým boli spolu na obede a taktiež na výlete v Arlingtone, kde sa nachádza najslávnejší vojenský cintorín v USA. "Nezostáva jej veľa času, a tak som nad tým ani nerozmýšľal a vzal ju na ples. Som veľmi rád, že máme na tento večer spoločné spomienky," priznal vnuk. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy