Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
VIDEO: Postavil sa pred sudcu kvôli pokute, zo šiltovky mu vypadol kokaín
Zdielať na

VIDEO: Postavil sa pred sudcu kvôli pokute, zo šiltovky mu vypadol kokaín

USA / Aj obyčajná pokuta od dopravných policajtov sa môže zvrtnúť na pobyt za mrežami. Veľkú smolu zažil 39 ročný Limar, ktorý prišiel pred sudcu kvôli obyčajnému dopravnému prehrešku. Pri sebe mal však drogy.

V súdnej sieni Marka Mihaka došlo hneď zrána k zaujímavému zvratu v prípade 39-ročného Limara Rída.

"Bol to deň, kedy na súde riešime dopravné prehrešky. Sieň bola plná ľudí. Väčšinou išlo o pokuty za rýchlosť, či parkovanie. Už som sudcom 15 rokov a toto som ešte nevidel," uviedol americký sudca Mark Mihok.

Z pokuty väzenie

Aj Ríd pre podobný prešľap pôvodne prišiel. Bezpečnostné kamery snímali priebeh celého dňa a keď sa Ríd postavil pred sudcu pre bežnú pokutu, z jeho šiltovky niečo vypadlo. Nikto si nič spočiatku nevšimol. Až po hodine pracovníci ochranky vrecko zodvihli.

Bielu práškovú substanciu dali testovať.Ukázalo sa, že to bol kokaín. Následne prezreli záznamy z bezpečnostných kamier. Na Rída okamžite vydali zatykač.

"Prišiel pre obyčajnú pokutu za parkovanie. Ani nebola vysoká. A skončí vo väzení. Tomu sa hovorí zlý deň," dodal sudca. Rída čaká pojednávanie začiatkom mája. Môže dostať trest odňatia slobody na najmenej 6 mesiacov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy