Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Chlapček vzal svoju sestru (4) autom do rýchleho občerstvenia
Zdielať na

Chlapček vzal svoju sestru (4) autom do rýchleho občerstvenia

Archívne video

OHIO / Osemročný chlapec z amerického štátu Ohio sa rozhodol vyraziť autom do reštaurácie pre jedlo, pretože matka zaspala a doma nenašiel nič, čím by zahnal hlad. Pretože bol podnik dva kilometre ďaleko, požičal si od rodičov kľúče od auta a naložil štvorročnú sestru na sedadlo spolujazdca. Keď sa miestny policajt čudoval, že chlapec ani raz nenabúral, dozvedel sa, že sa naučil riadiť na internete.

Policajt Jake Koehler miestnej televízii WKBN povedal, že chlapec musel na ceste zatočiť doprava a prejsť štyri svetelné križovatky. Podľa svedkov, ktorých vypočul, malý vodič dodržiaval pravidlá, zastavoval na červenú a nespôsobil žiadny problém. Keď ho miestni videli za volantom, okamžite volali políciu. "Spýtal som sa ho, ako sa naučil riadiť. A on povedal, že sa pozeral na inštruktážne videá na YouTube," povedal Koehler.

Deti neboli zanedbané, podľa portálu nydailynews.com v ten deň jedli tretie jedlo. 

Cesta k vytúženému cheesburgeru bola o to náročnejšia, že chlapcova rodina vlastní starší model vozidla, ktorý nemá posilňovač riadenia, a preto každé otočenie volantu ho stálo veľa síl. Keď došiel k výdajnému okienku reštaurácie s rýchlym občerstvením a oznámil svoju objednávku, obsluha to vraj najprv považovala za vtip a hľadala rodičov skrytých na zadných sedadlách. Keď ichnenašla, počkala s deťmi na príchod policajtov.

Cheesburgeru sa nakoniec deti predsa len dočkali ešte pred tým, než ichKoehler vzal na stanicu a zavolal nič netušiacich rodičov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy