Zatiahnuté
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Nekvalitný asfalt zničil autám pneumatiky. Prilepili sa k ceste
Zdielať na

Nekvalitný asfalt zničil autám pneumatiky. Prilepili sa k ceste

TEXAS / Kuriózne nehody sa stali na frekventovanej diaľnici v Amerike. Desiatky vozidiel uviazli na ceste, keď sa nekvalitný asfalt prilepil na pneumatiky áut. Vodiči nemohli nič robiť, iba čakať kým ich prídu odtiahnuť.

Motoristi v Texase si zahromžili. Na dlhé hodiny totiž uviazli na rušnej ceste. Na príčine však tentoraz nebola hustá premávka, ale mokrý asfalt.
Medzi prvými sa prilepila dodávka s prívesom. Vodič iba nechápavo krútil hlavou pri pohľade na kolesá. Postupne sa prilepili aj kamión a cisterna. V oblasti následne zavládol dopravný chaos. "Zbadali sme na ceste stopy po asfalte a v tom naše auto začalo vydávať smiešne zvuky, pred nami už stáli ďalšie vozidlá, až potom sme zistili, že asfalt sa prilepil na pneumatiky a naše auto po chvíli zastavilo. Jednoducho, prestalo fungovať," opísala svoj neuveriteľný zážitok jedna z vodičiek. 

Na ceste položili nový asfalt minulý týždeň. Podľa úradov však dodávateľská firma nenamiešala správnu zmes a povrch nestvrdol. "Potom odrazu sa moje auto zostalo stáť. Všade bol asfalt, úplne všade. Auto bolo nepojazdné, v prvej chvíli som nevedel, čo sa stalo," povedal ďalší vodič. Robotníci momentálne pracujú na likvidácii nekvalitného asfaltu. Viac ako 150 vodičov už nahlásilo škody na vozidle.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy